Consum

Consum Dacia după resoftare

Ajustarea optimizata a cuplului motor, cresterea puterii si imbunatatirea reprizelor la motorizarea turbo diesel 1.5dCi, poate duce la reducere consumului de carburant cu valori cuprinse intre 5-10 %. Indiferent daca alegi varianta ECO Tuning, Stage 1 sau Stage 2, reducerea vizibila a consumului se realizeaza daca adopti un stil de sofat lejer, fara apasari brutale ale pedalei de acceleratie si intr-un regim de viteza economic.

Am creat varianta de software ECO Tuning special pentru motoarele turbo diesel si ajuta la reducerea consumului de carburant cu pana la 10-15% in calatoriile la distanta cu Dacia Logan sau vehicule utilitare (Dacia Logan MCV, Logan Pick-Up sau VAN).

ECO Tuning ofera:

» cu până la 10 % mai multă putere și cuplu
» consum redus de combustibil cu pana la 15%

Recomandarea noastră:

Daca urmaresti la motorizarea Dacia 1.5dCi scaderea consumului de carburant si in acelasi timp o imbunatatire a reprizelor in depasiri, alege varianta de chip tuning Stage 1. Poti obtine astfel un plus de putere cu 15-20% mai mare si in acelasi timp, se poate aduce o scadere a consumului de carburant cu aproximativ 0.5-0.8l/100km in regim de mers extraurban.

De reținut:

Scaderea consumului de carburant dupa chip tuning, nu se aplica pentru motorizari benzina. Mai mult este posibil sa observam cresteri ale consumului atunci cand motorul lucreaza intr-un regim de turatii mari.