Consum

Consum Dacia Logan

Ajustarea optimizata a cuplului motor, cresterea puterii si imbunatatirea reprizelor la motorizarea turbo diesel 1.5dCi, poate duce la reducere consumului de carburant cu valori cuprinse intre 5-10 %. Indiferent daca alegi varianta ECO Tuning, Stage 1 sau Stage 2, reducerea vizibila a consumului se realizeaza daca adopti un stil de sofat lejer, fara apasari brutale ale pedalei de acceleratie si intr-un regim de viteza economic.

Am creat varianta de software ECO Tuning special pentru motoarele turbo diesel si ajuta la reducerea consumului de carburant cu pana la 10-15% in calatoriile la distanta cu Dacia Logan sau vehicule utilitare (Dacia Logan MCV, Logan Pick-Up sau VAN).

ECO Tuning ofera:

» cu pana la 10 % mai multa putere si cuplu
» consum redus de combustibil cu pana la 15%

Recomandarea noastra:

Daca urmaresti la motorizarea Dacia 1.5dCi scaderea consumului de carburant si in acelasi timp o imbunatatire a reprizelor in depasiri, alege varianta de chip tuning Stage 1. Poti obtine astfel un plus de putere cu 15-20% mai mare si in acelasi timp, se poate aduce o scadere a consumului de carburant cu aproximativ 0.5-0.8l/100km in regim de mers extraurban.

ATENTIE!

Scaderea consumului de carburant dupa chip tuning, nu se aplica pentru motorizari benzina. Mai mult este posibil sa observam cresteri ale consumului atunci cand motorul lucreaza intr-un regim de turatii mari.