Consum

Consum Dacia după resoftare

Ajustarea optimizată a cuplului motor, creșterea puterii și îmbunătățirea reprizelor la motorizările cu turbosuflantă, poate duce la reducere consumului de carburant cu valori cuprinse între 5-10 %. Indiferent dacă se optează pentru o variantă ECO Tuning, Stage 1 sau Stage 2, reducerea vizibilă a consumului de carburant se realizează doar dacă se adoptă un stil de șofat lejer, fără apăsarea brutală a pedalei de accelerație și cu un regim de viteză economic.

Am creat varianta de software ECO Tuning special pentru motoarele turbo diesel pentru a reduce consumul de carburant cu până la 10-15% în călătoriile la distanță cu Dacia Logan, Sandero, Duster sau vehicule utilitare (Dacia Logan MCV, Logan Pick-Up sau VAN).

ECO Tuning oferă:

» cu până la 10 % mai multă putere și cuplu
» consum redus de combustibil cu pana la 15%

Recomandarea noastră:

Dacă urmarești scăderea consumului de carburant la motorizarea Dacia 1.5dCi și în același timp dorești o îmbunătățire a reprizelor în depășiri, alege varianta de chip tuning Stage 1. Poți obține astfel un plus de putere cu 15-20% mai mare și în același timp o reducere a consumului de carburant cu aproximativ 0.5-0.8l/100km în regim extraurban.

De reținut:

Scăderea consumului de carburant după chip tuning, nu se aplică pentru motorizările benzina aspirat. Mai mult este posibil să observăm mici creșteri ale consumului atunci cănd motorul lucrează în regimuri de turații înalte.