Costuri

Suntem dedicați îmbunătățirii performanțelor mașinii dvs. Dacia prin intermediul serviciilor noastre de resoftare și chip tuning. Cu o echipă de specialiști în domeniu, vă oferim oportunitatea de a personaliza performanța mașinii dvs. în funcție de preferințele și nevoile dumneavoastră.

Despre serviciul nostru:

  1. Generații Vechi (Euro 3/4):
  • Pentru proprietarii de modele Dacia cu norme de poluare Euro 3/4, oferim resoftare la începutul prețului accesibil de la 250 Lei (benzină aspirat) + TVA și până la 750 Lei (turbo diesel) + TVA. Această intervenție îmbunătățește performanța și eficiența, oferind o experiență de condus redefinită.
  1. Generații Noi (Euro 5 și 6):
  • Pentru modelele Dacia cu norme de poluare Euro 5 sau Euro 6, procesul de resoftare este adaptat la complexitatea noilor generații. Costurile încep de la 850 Lei (variantele 1.2L/1.6L) + TVA și pot ajunge până la 1750 Lei (motorizările turbo) + TVA. Experimentați o performanță de vârf adaptată tehnologiei avansate.
  1. Legătura dintre Resoftare și Cost:
  • Fiecare serviciu de resoftare aduce cu sine un cost specific, reflectând nu doar expertiza noastră, ci și tehnologia folosită pentru a maximiza potențialul motorului. Costurile includ TVA și sunt echilibrate pentru a asigura un raport calitate-preț excelent.
  1. Reduceri de Preț pentru Grupuri de Clienți:
  • Încurajăm colaborarea și economiile! Veniți împreună cu prietenii, colegii sau vecinii și beneficiați de o reducere de 10-20% din prețul inițial + TVA. Un avantaj suplimentar pentru fiecare membru al grupului.

Pentru mai multe detalii și pentru a începe transformarea mașinii dvs., vă invităm să ne contactați. Accesați pagina noastră de contact și suntem aici să vă oferim toate informațiile de care aveți nevoie. Așteptăm cu nerăbdare să vă oferim o experiență de conducere îmbunătățită și personalizată.