Consola tuning NewGenius

Tehnologie

Conectarea la calculatorul de injecție și reprogramarea memoriei la modelele Dacia se realizează cu cele mai performante interfețe de tuning – New GeniusTrasdata, bFlash, Autotuner sau Flex, prin portul de diagnoza OBD sau direct pe ECU în bench mode. Durata de așteptare pentru client poate varia de la 10 minute până la 2-3 ore. Reprogramarea ECU este perfect reversibilă, nu afectează procesul de diagnoza și update-urile software efectuate de către reprezentantele auto. Revenirea la setările de fabrică este oferită gratuit de către noi la cererea clientului. 
Modificarea parametrilor software din calculatorului de injectie la modelele Dacia se realizează numai cu programe de tuning performante: WinOLSRaceEvoSwiftec aflate sub licență.

Oferim cea mai bună experiența în chip tuning pentru Dacia

Cu peste 16 ani de experiență în chiptuning auto, noi am reușit să obținem pentru modelele Dacia un maximum de performanță și plăcere în condus prin calibrare software, fără să afectam fiabilitatea motorului.  O dovedim prin numărul foarte mare de clienți cu modele Dacia care au apelat la noi și prin feedback-ul pozitiv primit din partea comunităților online din social media LoganClub, Dacia Duster Trails, DaciaClub sau Reno.